Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Skipas na Ještěd a oběd zadara? Když uklidíte sjezdovku, tak je váš

Na lyžovačku to už není a na Ještědu se rozjíždí letní sezóna. Jenže aby si lidé výlety kolem naší dominanty fakt užili, je potřeba ji očistit od odpadků. Proto Skiareál Ještěd pořádá akci Zelený Ještěd.

Za odpadky celodenní skipas? To nezní špatně ne? Navíc se zadara svezete lanovkou Skalka. Odpadkům se budete věnovat při scházení sjezdovky. Takže se fakt nemusíte bát, že byste se dřeli do kopce s pytlem papírků a plastů. Tohle nebude žádná velká fuška.

A ke všemu pro účastníky připravili organizátoři obídek zdarma. Takže vlastně jde o skvělou prochajdu, kdy si budete užívat výhledy na Liberec, občas seberete nějaký ten nepořádek a za odměnu si nacpete bříška a ještě dostanete celodenní skipas na nadcházející lyžařskou sezónu.

Akce je naplánovaná na čtvrtek 16.května od 9 do 12 hodin. A zúčastnit se můžou nejen jednotlivci, ale třeba celé školní třídy. Registrace proběhnou na místě od 8 do 9.

Foto ČD

Štítky skiareál, Ještěd, sjezdovka, úklid, Liberec, odpad

Skipas na Ještěd a oběd zadara? Když uklidíte sjezdovku, tak je váš  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.