Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

K internetovému připojení od Cerberosu nyní dostanete dárek

PR článek

Ke každé nové smlouvě si můžete vybrat ze tří dárků, které nabízí internetový poskytovatel CERBEROS.Vybrat si můžete Wifi router do pronájmu na šest měsíců zdarma, až 60 dní internetu zdarma, nebo voucher na jeden měsíc sledování TV.

Voucher na měsíc sledování TV zdarma

Balíček TV MINI na: Smart TV,  notebooku, tabletu, mobilu. Budete mít možnost sledovat naši internetovou, chytrou televizi s oblíbenými sportovními pořady, přírodovědecké, vaření, pořady pro děti, atd....

A jaké jsou výhody? Když budete na výletě, nemusíte spěchat domů, abyste stihli svůj oblíbený seriál, ale jednoduše si ho přetočíte zpět a kouknete se na něj, až Vy budete chtít. A co je vážně super, můžete si přetočit reklamy! Přehrávat můžete až 7 dní zpětně a také si můžete film nebo seriál nahrát, a to v délce až 50 hodin.

Taky se doma každý můžete koukat na něco jiného! Synek na notebooku bude sledovat válečný film, tatínek v obýváku se zase těší na fotbal, maminka sleduje nový díl o vaření a dcerce neunikne její oblíbená pohádka. Vyzkoušejte možnosti internetové televize.

Až 60 dní internetu zdarma

Jako dárek si můžete vybrat internet zdarma, a to až na 60 dní – záleží, ve kterém dni s námi podepíšete smlouvu. Protože od toho dne do konce měsíce a ještě celý následující měsíc máte od CERBEROS internet zadarmo.

Např. podepíšete smlouvu 15.4.2019, tak budete mít internet zdarma až do 31.5.2019 - Na jakýkoliv internetový tarif.

Wifi router do pronájmu na šest měsíců zdarma

Wifi router potřebuje asi každý, kdo chce doma mít WIFI po celém bytě, ne jen po kabelu na jednom daném místě.

CERBEROS nabízí vlastní router, který vám propůjčí a vy se už o nic starat nemusíte. Na routerech je vzdálá správa a tak technik zjistí závadu a opraví, aniž byste wifi router někam nosili. Pokud se router porouchá okamžitě bezplatně vymění se za nový. Na výběr máme ze tří typů, které naleznete zde.

Štítky Internet, připojení, cerberos, dárek, internetové připojení

K internetovému připojení od Cerberosu nyní dostanete dárek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.