Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Eat Me Box. Chcete jíst zdravě a nestíháte vařit? Máme ideální řešení

PR článek

Strava. Jeden z nejdůležitějších výrazů v našem každodenním fungování. Nestíháte se pravidelně a hlavně kvalitně najíst? Potřebujete změnit režim? Rádi byste si nechali jídlo dovážet? Potřebujete ušetřit čas? Na toto všechno myslí v Eatmeboxu.

Projekt Eat Me Box se snaží zlepšit stravovací návyky svých zákazníků a navíc jim pomoci i s lepším zdravotním stylem. Pokud chcete využít jejich služeb, neváhejte se podívat na web a vše si důkladně projít. Najdete tam recenze, veškeré bližší informace o jejich programech a hlavně si veškeré produkty můžete objednat jednoduše online. 

Rozváží jídlo nejen po Liberci a okolí, ale také do Mladé Boleslavi nebo do Prahy. Stejně tak se můžete podívat na jejich Facebook a Instagram, kde veškeré jejich pokrmy uvidíte na fotografiích. Mimo hlavní jídla je možné si objednat i individuální cateringové služby, infuzované vody, nebo zdravé ovocné kelímky. Kromě rozvozu nabízí samozřejmě i možnost osobního odběru, který je k dispozici od 7 hodin ráno na dobře přístupném místě ve Vesci, tedy přímo na jejich provozovně.

V rámci tohoto článku je pro vás připravena soutěž o zkušební týdenní poukaz na stravování v hodnotě 1990 Kč. Jediné, co je třeba, je tipnout si kolik výdejních míst má aktuálně firma EAT ME BOX v České republice? Správnou odpověď můžete hledat přímo na jejich webu. Přejeme hodně štěstí a věříme, že i vám pomohou změnit životní styl a budete nadmíru spokojeni. Výherce vybereme ve středu 5. června.

AKTUALIZACE: Soutěž byla ukončena, gratulujeme výherkyni Ele Havlové.

Štítky eat me box, jídlo, zdravá strava, Facebook, Praha, Instagram, Liberec, Mladá Boleslav, Česko

Eat Me Box. Chcete jíst zdravě a nestíháte vařit? Máme ideální řešení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.