Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Globusácký Voříšek aneb pomocná tlapka od sousedů

PR článek

V libereckém Globusu se v sobotu 17. srpna od 10 do 13 hodin budou radovat všichni pejsci, malí či velcí, urození i ti méně vznešení. Vítají se všechny psí duše.

Globus charitativní akce je určena všem pejskům i jejich lidským kamarádům. K účasti na soutěži tak postačí jen smysl pro zábavu. Všechny soutěžní disciplíny budou zvládnutelné opravdu pro každého. 

Hlavní cenou bude krmivo pro vítěze na celý rok a titul Globusácký Voříšek roku 2019. Šampion pak bude mít svou čestnou fotografii v Globusu po celý rok. 

Nikdo ale neodejde s prázdnou. Balíček plný dobrot, kterému žádný mlsoun neodolá, získají všichni soutěžící. 

V rámci programu nebude chybět ani ukázka výcviku a poslušnosti pracovních plemen, možnost odborného poradenství a bohatá tombola, jejíž výtěžek bude věnován útulku Archa Liberec. 

Pejsci z útulku si také svou chvilku slávy užijí a kdo by měl místo nejen doma, ale i ve svém srdci, toho přivítají všemi tlapkami.

V porotě zasedne liberecký specialista na individuální výcvik psů a zároveň majitel pejska s titulem Nejkrásnější pes Česka, Pavel Thiel. Těší se také Raego, zpěvák a herec se srdcem na dlani a veterinářka paní Michaela Jiroudková z Veterinární kliniky Oblačná. Všechny tyto osobnosti se vzdaly nároku na honorář, za což jim patří obrovské poděkování. 

Tak přijďte, jste všichni srdečně zváni!

Štítky globusácký voříšek, globus, Liberec, Zlatý glóbus, Česko

Globusácký Voříšek aneb pomocná tlapka od sousedů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.