Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

TIP NA VÝLET: Ve Špindlerově Mlýně se nudit nebudete

PR článek

Plánujete dovolenou nebo jen prodloužený víkend v Krkonoších? Navštívili jste už všechny přírodní i technické památky a prochodili Krkonoše křížem krážem? A přeci vás stále lákají k návštěvě a chcete zažít další dobrodružství, objevit nové atrakce a podívat se na nová místa? Vyzkoušejte sportovní, adrenalinové i relaxační zážitky ve Špindlerově Mlýně.

Bobovka


Sjezd na 1400 m dlouhé bobové dráze s 22 zatáčkami, 5 jumpy a 3 tunely. To je nevšední zážitek, který rozhodně vyzkoušejte v HappyWorld ve Špindlerově Mlýně. Styl jízdy i rychlost si každý bobista na dráze reguluje sám, a tak je jen na vás, zda si budete užívat jízdu s výhledy na panorama Krkonoš anebo sjíždět dolů „rychlostí blesku“.

Yellow Point


Vzdělávací agentura Yellow Point vám zprostředkuje jedinečné adrenalinové zážitky a pomůže vám se zdokonalit ve sportovních aktivitách. A co můžete vyzkoušet? Ve výšce 25 m si vyzkoušíte Zip line a užijete si 120 m dlouhou rychlou jízdu podél hráze Labské přehrady. Také si tu můžete vyzkoušet slaňování po 35 m dlouhé stěně hráze. Téměř bez námahy se můžete svést na horském elektrokole nebo podniknout celodenní výlet na terénní elektrické koloběžce v okolí Špindlerova Mlýna.  To ale není vše. Vyzkoušet namůžete také aquazorbing, lezeckou síť, bungee trampolínu, lukostřelbu, obří houpačku, lezeckou stěnu a mnohem víc.

Bikepark


Špindl Bike Park najdete ve Svatém Petru a vybrat si můžete z šesti tras, které jsou vytvořeny jak pro úplné začátečníky, tak i pro zkušené bikery. Spolutvůrcem tras je Michal Maroši, ikona českého downhillu. A jaké trasy si můžete projet? Zdokonalit svou jízdu můžete na 35 m dlouhé trati ve Skills centru. Začátečníci, děti i zkušení jezdci rozpumpují adrenalin na 75 m dlouhé trati Pumptrack, anebo na na Touristic downhill o délce 7000 m s převýšením 430 m. Freeride jízdu zažijete na trati dlouhé 2800 m a s převýšením 450 m, nebo na trati Deep forest o délce 1200 m a 130 m převýšení. A pro opravdu zkušené jezdce je připravena trať „Race“ o délce 2100 m.

Štítky Špindlerův Mlýn, bobovka, skiareál, Krkonoše, Michal Maroši

TIP NA VÝLET: Ve Špindlerově Mlýně se nudit nebudete  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.