Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Za zásah u výbuchu na Kraláku přišel zasahujícím jednotkám krásný děkovný e-mail

Hasiči, záchranáři, policisté... Denně pomáhají a zachraňují, své životy nasazují, aby ochránili jiné. Většinou to považujeme za samozřejmost, i tak se ale občas najdou lidé, kteří za jejich práci poděkují.

A poděkování se tentokrát dočkaly složky Integrovaného záchranného systému za zásah u výbuchu v panelovém domě na Králově Háji. Při incidentu došlo ke zranění jedné osoby a desítky lidí musely být v brzkých ranních hodinách evakuovány.

Psali jsme: FOTO: V paneláku na Králově Háji explodoval plyn, jeden člověk je vážně zraněný

Poděkování jistě všechny záchranáře, hasiče i policisty potěší. „Chtěla bych strašně moc moc moc poděkovat všem záchranným jednotkám, za páteční zásah 16.8.2019 v ulici SNP 391/6. Strašně moc všem děkuji, byli jste úžasní, ochotní, s úsměvem,podporou, neskutečně luxusní přístup - to se už jen tak nevidí,“ vzkazuje zasahujícím složkám Eliška.

Podle ní nejde slovy vyjádřit, co se v člověku v takové chvíli odehrává. „Jste opravdu neskuteční borci, klobouk dolů před vámi!“ píše Eliška. Takové poděkování je jistě úžasnou odměnou. „Milá slova vždy potěší, však si to všichni zasloužíte. A zasloužili byste mnohem víc. Přeju, ať se vždy vracíte "v plném počtu" a v pořádku ke svým rodinám,“ komentovala příspěvek na sociálních sítích Eva.

Foto HZS LK

Štítky hasiči, zásah, výbuch, poděkování

Za zásah u výbuchu na Kraláku přišel zasahujícím jednotkám krásný děkovný e-mail  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.