Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

TIP NA VÝLET: Vydejte se s dětmi do Pohádkových Krkonoš

PR článek

V kouzelné krajině Krkonošského národního parku zažijete pohádkové výlety na místa, která jste možná ještě nenavštívili. A to díky razítkovací hře Po stopách Krakonoše. Zažijete báječný čas se svými dětmi, objevíte jedinečná místa našich nejvyšších hor a protáhnete své tělo na čerstvém horském vzduchu. Tak hurá za Pohádkami v Krkonoších!

Razítkovací hru Po stopách Krakonoše můžete hrát od května do poloviny října. Během těchto měsíců máte možnost navštívit až 40 razítkovacích míst a získat tak pěkné zážitky, ale i odměny. Těšit se můžete na krkonošské omalovánky, pexeso, pastelky nebo pláštěnku. Záleží jen na vás a vašich dětech, jak moc pilní budete a kolik míst navštívíte. Samozřejmě čím více razítek, tím větší odměna.

A JAKÁ ZAJÍMAVÁ MÍSTA MŮŽETE NAVŠTÍVIT?

Například unikátní Dům obnovy, tradice, ekologie a kultury (DOTEK) v Horním Maršově, který se nachází v rekonstruované budově místní fary. Dále speciální výstavu Do Krakonošova v Informačním centru ve Svobodě nad Úpou. Vyrobit si něco pěkného určitě zvládnete při návštěvě tkalcovského muzea Dům pod jasanem v Trutnově. Vyluftovat se rozhodně běžte na Lufťákovu stezku na Benecku. Krásnou výstavu o vodních mlýnech a skvostnou sbírku místního porcelánu pro vás připravili v Městském muzeu v Žacléři.  Protáhnout si tělo můžete při pěších Mlynářových toulkách ve Špindlerově Mlýně. A to je jen „ochutnávka“ několik míst, která vás provedou Pohádkovými Krkonošemi.

KDE SI VYZVEDNOUT SVOJI ODMĚNU?

Až budete mít nasbírán správný počet razítek, můžete si vyzvednout svoji odměnu hned v 10 krkonošských informačních centrech. A to ve Vrchlabí, Harrachově, Rokytnici nad Jizerou, Svobodě nad Úpou, Jilemnici, Černém Dole, Trutnově, Peci pod Sněžkou, Malé Úpě nebo Hostinném. Kontakty na informační centra najdete na webových stránkách www.pohadkove.krkonose.eu nebo na tištěném letáčku razítkovací hry Po stopách Krakonoše.

TIP: DO KONCE SRPNA MŮŽETE S RAZÍTKOVACÍ HROU SOUTĚŽIT O VOUCHER V HODNOTĚ 5000 KČ

Nasbírejte minimálně 3 razítka a mapku odevzdejte ve vybraném informačním centru, a budete zařazeni do slosování o zajímavou cenu. Výherce získá Dárkový poukaz – voucher v hodnotě 5000 Kč, který lze uplatnit do prosince roku 2019 a využít na ubytování, konzumaci, masáže a další služby v Resortu sv. František. Mapku razítkovací hry Po stopách Krakonoše můžete odevzdávat do 31. 8. 2019, a to konkrétně na deseti informačních centrech uvedených na letáčku. V září proběhne losování.

Štítky Krkonoše, pohádkové krkonoše, turistické centrum, Krkonošský národní park, Svoboda nad Úpou, Trutnov, Horní Maršov

TIP NA VÝLET: Vydejte se s dětmi do Pohádkových Krkonoš  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.