Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Oblíbená kampaň Ušij tašku a zaměstnej člověka startuje již šestý ročník

PR článek

I letos Centrum Kašpar vybízí veřejnost k zapojení do již tradiční benefiční akce Ušij tašku a zaměstnej člověka. Tato mezi lidmi pozitivně vnímaná aktivita už za pět let její existence přinesla více než 330 tisíc korun a ze všech koutů naší republiky přišlo celkem 1961 tašek.

„V rámci kampaně pořádáme šicí workshopy. Zapojit se může každý. Přijďte se naučit šít pod vedením zkušené švadleny. Zdarma. Připravené jsou látky, šicí stroje i drobné občerstvení,“ zve za Centrum Kašpar, Petra Hottmarová.

Šicí workshop se koná 7. 10. od 16:00 hodin a 8. 10. od 10:00 hodin v Centru Kašpar, Kašparova 73, Liberec  - Vesec. Nutná rezervace místa u šicího stroje na e-mailu: petra.hottmarova@centrum-kaspar.cz, nebo tel.: 731 439 967.

Všechny tašky budou k prodeji na benefici Kašparovo taškaření, která se koná 23. 11. 2019 v galerii Lázně v Liberci. Výtěžek pomůže dofinancovat služby pro lidi, kteří obtížně hledají zaměstnání. Stále jsou mezi námi lidé, kteří se díky nešťastné volbě studia, obtížnému slaďování práce a rodiny, vysokému věku nebo péči o své blízké ocitají na okraji zájmu zaměstnavatelů.

„Vidíme, jak výtěžek z kampaně pomáhá. Osudy lidí, kteříse ocitli bez práce a díky tomu čelí mnoha dalším problémům, řešíme každýden. I díky benefici těmto lidem podáváme pomocnou ruku a hledáme pro ně tu nejlepší cestu,“ říká Petra Hottmarová.

Centrum Kašpar

Centrum Kašpar pomáhá lidem už 15 let na cestě k dobrépráci. Takové, kde uplatní své přednosti, dovednosti a která jim umožní skloubení s rodinou či svým volným časem. Poskytuje bezplatné služby pracovní poradny, karierního plánování, testování pracovních předpokladů a zprostředkování práce. Nabízí bezplatně také rekvalifikační kurzy a další služby. 

Více informací najdete na webových stránkách Centra Kašpar, www.centrum-kaspar.cz

Štítky centrum kašpar, ušij tašku, Liberec, Vesec

Oblíbená kampaň Ušij tašku a zaměstnej člověka startuje již šestý ročník  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.