Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Tetris challenge dobývá Evropu. Přidala se i rýnovická věznice

Už jste slyšeli o Tetris challenge? Sociální sítě v posledních sítích zahlcují fotografie policistů, hasičů, záchranářů a dalších záchranných složek, kteří se fotografují z ptačí perspektivy s veškerým svým vybavením. Do výzvy se zapojují složky po celé Evropě a výjimkou není ani Česko.

S Tetris challenge začali policisté v Curychu. Nahodili na sociální sítě jednu fotku a ta získala nesmírnou odezvu a brzy na to začaly vznikat další fotografie. Pohled zhora na vybavení třeba takové sanitky nebo policejního vozu je zajímavý a lidi očividně baví. „Chcete vědět, co všechno vozí policisté ve vozidle? Tady to máte! K populární Tetris challenge se připojili i policisté!,“ komentovala výzvu Policie ČR na svím facebooku.

A pozadu nezůstala ani jablonecká Věznice Rýnovice. „I Věznice Rýnovice se připojila k výzvě Tetris Challenge, která má za cíl přiblížit práci těch, kteří nasazují vlastní životy, aby chránili cizí. Na obrázku Eskorta nebezpečného vězně,“ komentovala věznice.

Foto FB/Policie ČR, Věznice Rýnovice

Štítky policie, tetris challenge, výzva, hasiči, věznice Rýnovice, Evropa, Česko, Policie České republiky, Curych, Facebook, Rýnovice

FOTO: Tetris challenge dobývá Evropu. Přidala se i rýnovická věznice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.