Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Inspekce zavřela samošku na Frýdlantsku. Majitel spal mezi zbožím

Zavřít a okamžitě! Vietnamská samoobsluha v Jindřichovicích pod Smrkem příliš velký dojem na inspektory Státní zemědělské a potravinářské inspekce neudělala. Její majitel Tien Dung Nguyen si totiž z obchodu udělal i svůj byt, což se oprávněně inspekci nelíbilo. Pomyslnou korunu tomu nasadil všudypřítomný prach a špína.

Kontrola odhalila kompletní vybavení bytu hned vedle skladovaného zboží. Například balíky s moukou majitel vtěsnal do malé místnosti, kde měl postel i desítky kilogramů dalšího zboží.

Celá prodejna ke všemu nepůsobila zrovna nejčistším dojmem. „Nečistoty byly v regálech, na podlaze i na zařízení,“ dodal mluvčí inspekce Pavel Kopřiva.

Samoobsluha v Jindřichovicích pod Smrkem je tak od čtvrtka uzavřena a na její otevření si místní podle všeho budou muset ještě nějakou dobu počkat. Majitel ji v první řadě bude muset přestavět ze svého bytu na prodejnu. Postel a nábytek mezi skladovaným zbožím a všudypřítomný prach mu inspekce tolerovat nehodlá.

Foto: SZPI

Štítky Frýdlantsko, Státní potravinářská inspekce, Jindřichovice pod Smrkem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Inspekce zavřela samošku na Frýdlantsku. Majitel spal mezi zbožím  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.