Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

V centru Liberce za pár měsíců vyroste nový polyfunkční dům

Centrum Liberce brzy doplní nový polyfunkční dům. Plochu mezi ulicemi Frýdlantská a Pálkova, vedle Okresní správy sociálního zabezpečení, si minulý týden převzali dělníci z Metrostavu do své režie. Do konce prvního čtvrtletí příštího roku by měl přesně v těchto místech stát nový polyfunkční dům pojmenovaný Avicena.

„Termín dokončení je stanoven na 31.3.2016,“ poznamenala Petra Elisová ze společnosti Vavřincův Vrch, která za projektem stojí.

Avicena má Liberečanům nabídnout vícero využití. K dispozici má být na tři desítky parkovacích míst v podzemí, deset bytů o velikosti 46 až 125 metrů čtverečných a v přízemí kavárna, lékárna, prodejna zdravotnických potřeb či optika. Druhé, třetí a čtvrté podlaží zaberou ordinace lékařů z různých oborů.

„Jednání s potencionálními vlastníky prostor v budově probíhají. Zájem z řad lékařských specialistů i budoucích vlastníků bytů v šestém nadzemním podlaží je uspokojivý,“ dodala Elisová.

Z desítky bytů je zatím osm volných. Jejich cena startuje na dvou milionech za 2KK. Za 4KK o výměře 124 metrů čtverečných dáte skoro trojnásobek.

A co říkáte na tenhle projekt vy?

Libí se vám vizualizace nového polyfunkčního domu Avicena?

Celkem hlasovalo543 čtenářů

Štítky Liberec, dům, Metrostav, Vavřincův vrch s.r.o.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dagmar Fejglová

Jen aby nezůstal prázdný, jako ten polyfunkční dům v Liliové ulici pod Šalďákem. Byty by byly dobré, ale ty ordinace, zdravotní potřeby a lékárna? Těch tu je, myslím, už celkem dost. Jen aby to nebyl další bílý slon. Jinak si myslím, že ten ošklivý kout zastavět je dobrý nápad, te

Úterý, 26. května 2015, 13:34Odpovědět

V centru Liberce za pár měsíců vyroste nový polyfunkční dům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.