Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

VIDEO: Sražená fenka Babetka čeká na pomoc

Příběh sražené fenky začíná na ulici, kde ji bezvládnou ležící před tramvají, našla veterinářka. Fenka Babetka tak měla obrovské štěstí. Na veterině ji zachránili hrobníkovi z lopaty. Babetka prodělala nervový záchvat. Ihned podstoupila vyšetření, které ukázalo na krvácení do mozku a jeho otok.

Byla proto uvedena do umělého spánku a byly jí podávány léky na snížení otoku mozku. O tom, že je fenka bojovnice není pochyb, přestože je to v podstatě babička, zabojovala a její stav se lepší. Fenka se zotavuje v péči Šance zvířatům, kteří na její léčbu sbírají peníze.

Pomůžete i Vy? „Každý malý příspěvek nám pomůže. Hromadná sbírka je o tom, že mnoho lidí dá malý obnos, který nakonec tvoří hodnotnější částku. Rádi bychom pomáhali více zvířatům, ovšem náš tenký rozpočet na to jednoduše nestačí. Proto děkujeme každému dárci.“ řekla Františka Zverková ze sdružení. Sbírka probíhá na transparentním účtě 2000725481/2010.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Sražená fenka Babetka čeká na pomoc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.