Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Velký výběr módy pro pořádné chlapy konečně v Liberci

PR článek

Od začátku října se chlapi v Liberci konečně dočkali! V Obchodním centru Nisa byl otevřen nový obchod s příznačným názvem „Pepa Fashion“. Zákazníci v něm najdou velký výběr volnočasové i formální pánské módy od velikosti číslo 60 a více. Podle majitelky společnosti Pepa fashion s.r.o. nabídne obchod kompletní oblečení od triček, mikin, tepláků, spodního prádla, pyžam až po obleky, saka, košile, kalhoty, bundy a kabáty. K dostání jsou rovněž doplňky jako například kravaty či kožené pásky až do velikosti 160 cm.

"Zjistili jsme, že v Liberci sehnat tyto velikosti, je doslova nadlidský výkon. Téměř je neseženete, a když ano, tak třeba velikost XXL téměř vždy neodpovídá skutečné velikosti, většinou jde o úzký a dlouhý střih. Právě proto jsme se rozhodli otevřít obchod, kde budou opravdu poctivé velikosti. Obchod Pepa Fashion je místo, kde se Vám budeme individuálně věnovat a snažit se Vám vyjít maximálně vstříc. Víme, že pro pány není nakupování zrovna nejmilejší zábavou a tak se Vám ho budeme snažit co nejvíce zpříjemnit," říká majitelka obchodu. Obchod Pepa Fashion najdete v prvním patře Libereckého Obchodního centra Nisa.

Štítky obchod, Liberec, Lužická Nisa, móda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velký výběr módy pro pořádné chlapy konečně v Liberci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.