Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

T-Mobile bojuje od neděle s výpadkem, postihl několik tisíc zákazníků

Dva až tři tisíce zákazníků telekomunikační společnosti T-Mobile postihl výpadek některých služeb. Firma uvedla, že důvodem je "systémová chyba", kterou se momentálně snaží odstranit. T-Mobile počítá s případnou kompenzací svým klientům, kteří podle vyjádření na sociálních sítích měli potíže s voláním i posíláním SMS zpráv.

"Za tuto situaci se klientům omlouváme a na opravě intenzivně pracujeme. Dotčené zákazníky budeme kontaktovat, počítáme i s případnou kompenzací," uvedl na dotaz Lukáš Hrabal z T-Mobile. Způsob kompenzace zatím neuvedl.

Výpadek podle serveru iDnes postihl především zákazníky s předplacenou kartou a trvá již od nedělního odpoledne. Telefony byly nejprve bez signálu, posléze při pokusu o volání automatická hláska oznamovala, že je nedostatečný kredit. Zákazníci nemohou podle serveru volat ani odesílat SMS už skoro celý den. Problém se týká v menší míře i tarifních zákazníků, kterým systém při pokusu o volání hlásí, že nemají kredit. Problémy mají zákazníci T-Mobilu po celé republice.

T-Mobile má podle posledních údajů necelých šest milion zákazníků, více než 3,5 milionu používalo některý smluvní tarif a dalších 2,4 milionu volilo předplacenou službu.

Autoři | Foto Brněnská Drbna

Štítky T-Mobile, iDNES.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

T-Mobile bojuje od neděle s výpadkem, postihl několik tisíc zákazníků  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.