Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Silný vítr zaměstnává hasiče. Od rána se nezastaví

Silný vítr od rána zaměstnává hasiče napříč celým krajem. Jen do dnešní deváté hodiny vyjížděli hasiči v souvislosti s počasím k osmi událostem. Kvůli silnému nárazovému větru popadaly na několika místech kraje stromy a zatarasily komunikace.

„Stalo se tak například na silnici z Jablonce nad Nisou na Černou Studnici, dále v části obce Vrkoslavice, na Semilsku vyjížděli hasiči k odbočce na Škodějov. Spadlý strom uzavřel silnici také v Zákupech na Českolipsku, s sebou strhl navíc telekomunikační dráty,“ řekla mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Pomocí výškové techniky také dnes hasiči odstraňovali větve hrozící pádem na střechu areálu zimního stadionu a plaveckého bazénu v České Lípě. Na Českolipsku byli hasiči voláni také do obce Stružnice, kde vítr uvolnil střešní krytinu z autobusové zastávky.

Foto HZSLK

Štítky okres Česká Lípa, Jablonec nad Nisou, okres Semily, Zákupy, Černá studnice, Škodějov, Vrkoslavice, Česká Lípa, Stružnice, vichřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silný vítr zaměstnává hasiče. Od rána se nezastaví  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.