Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Nákupní centrum rozzáří strom, který plní opuštěným dětem přání

Liberecké Nákupní centrum Géčko zahájí první adventní neděli Strom splněných přání, který mohou návštěvníci navštívit až do neděle 20. prosince a splnit některé z vánočních přání dětem z dětských domovů a kojeneckých ústavů. Do té doby bude v Géčku stát ozdobený Vánoční strom splněných přání, pod kterým najdou lidé v košíku lístky, na něž děti napsaly, co by rády dostaly od Ježíška.

Stačí si vybrat některé z přání, dárek zakoupit a do 20. prosince jej odevzdat pořadatelům akce. Veškeré dárky si po ukončení akce převezmou ředitelé dětských domovů a kojeneckých ústavů, kteří nadělí dárky dětem na Štědrý den pod stromeček.

Tento ročník charitativní akce je již osmnáctým a i tento rok akci podporuje statutární město Liberec. V neděli 29. listopadu ji ve čtrnáct hodin opět osobně zahájí primátor města Tibor Batthyány.

Zahájení Stromu splněných přání bude doprovázet kulturní program, jehož se zúčastní taneční skupina libereckého A-stylu, mažoretky a děti z dětských domovů, které zazpívají návštěvníkům Géčka koledy.

Autoři | Foto Zuzana Minstrová

Štítky dětský domov, advent, Štědrý den, Tibor Batthyány, Liberec, obchodní centrum, Ježíšek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nákupní centrum rozzáří strom, který plní opuštěným dětem přání  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.