Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Islámský stát prý zařadil ČR mezi své nepřátele v "koalici ďáblů"

Radikální organizace Islámský stát (IS) prý nově zařadila ve svém nejnovějším propagandistickém videu Českou republiku mezi své úhlavní nepřátele v "koalici ďáblů". Extremisté vyhrožují odvetnými opatřeními alianci 60 zemí, jejichž vlajky se v záznamu objevují. Snímek, jehož pravost se stále ověřuje, zveřejnil panarabský deník Al-Haját a po něm jej převzaly západní weby.

"Sčítáme vaše prapory. Podle našeho proroka jich bude 80. Pak vás nakonec sežehnou plameny války na pahorcích smrti," říká v záznamu hlas, který se zjevně inspiroval tónem, jakým se informuje o filmových novinkách.

"Shromažďujte své spojence. Kujte proti nám pikle a neskýtejte nám čas k oddechu. Náš spojenec je ale největší. Je to Bůh a všechna sláva patří jemu," dodává se v komentáři, podle kterého zvyšování počtu nepřátel bude v bojovnících IS jen znásobovat jejich víru.

Ve skupině údajné satanské koalice jsou fakticky všechny země NATO a státy arabské koalice, která se podílí na leteckých operacích proti IS. Zařazeno je mezi nimi i Rusko nebo Čína. Video bylo zveřejněno v několika jazykových mutacích, v angličtině a zřejmě i ve francouzštině, ruštině a turečtině.

Autoři

Štítky Islámský stát, koalice, Česko, NATO, Rusko, Čína

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Islámský stát prý zařadil ČR mezi své nepřátele v "koalici ďáblů"  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.