Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dvanáctka finalistek Miss Liberecký kraj je již vybrána!

Po středečním castingu v České Lípě se následující den konal první veřejný casting v Cinema City v OC Forum v Liberci. Porota následně vybrala z téměř 50 dívek dvanáctku finalistek. Tu nyní čeká náročný půlroční program, který zakončí dubnové finále.

První casting se uskutečnil ve středu 25. listopadu v Hotelu Morris v České Lípě. V krásném prostředí musely dívky absolvovat představení do mikrofonu, rozhovor s porotou a promenádu v plavkách. 

"Českolipský region je pro nás velmi důležitý a jsem moc rád, že během soutěže na něj nezapomínáme. Jsme potěšeni, že na castingy do České Lípy i Liberce dorazily dívky z celého Libereckého kraje. Opět se potvrdilo, že v našem kraji jsou nádherné dívky", podotkl Pavel Jakubec, producent soutěže. 

Následující den proběhl v Liberci druhý a poslední casting Miss Liberecký kraj 2016 v Cinema City v obchodním centru Fórum. Tento casting byl výjimečný tím, že byl poprvé veřejný. S dívkami tak dorazily jejich kamarádky, rodinní příslušníci a do hlediště jednoho ze sálu multikina zavítalo kromě partnerů soutěže i několik dívek, které zatím ještě nedostaly odvahu se do soutěže přihlásit. V příjemném prostředí multikina byla uvolněná atmosféra. Porotci Pavel Jakubec, výkonný producent soutěže a majitel společnosti P.J. Art Production, Veronika Šťastná, ředitelka soutěže, Lucie Jakubcová, vedoucí taneční školy A-Styl, Nikol Červinková, úřadující Miss Liberecký kraj a Denis Tomáš, marketingový poradce, hodnotili přihlášené dívky ve třech kategoriích, celkový vzhled, projev a postava. O postupu mezi finalistky mohou rozhodovat detaily. 

"Nesledujeme jen, jak je dívka oblečená, jaký má účes, jak je nalíčená, důležité je i jak se vyjadřuje, jak umí pohotově zareagovat na dotazy porotců a jak dokáže na porotce zapůsobit. Nehledáme jen krásnou dívku pro přehlídková mola, ale komplexní osobnost, která bude Liberecký kraj reprezentovat na nejrůznějších společenských akcích", dodává Veronika Šťastná, ředitelka soutěže.  

Následně čekal porotu náročný úkol vybrat dvanáctku finalistek. Třetí ročník soutěže byl podle Veroniky ze všech ročníků nejvyrovnanější.  

"Tento rok přišlo mnoho hezkých a milých dívek. Bylo velmi náročné vybrat jen dvanáct finalistek. Byly mezi nimi i dívky, u kterých byste to na první pohled netipli, nicméně svou bezprostředností a osobitým vystupováním porotce přesvědčily, že mají ve finále své místo. Finalistky teď čeká půlrok plný příprav, školení a přednášek. Bude zajímavé sledovat, jak na sobě budou dívky pracovat, čemu se naučí, a jak to nakonec během finálového večera prodají", dodala Veronika.

Jako první bod programu po podpisu smlouvy čeká finalistky oficiální focení s profesionálním fotografem Vladimírem Labajem a týmem kadeřnic Studia Vizáž a vizážistek pod vedením Lucie Halamové. S ní týden poté absolvují v jejím salonu školu líčení. Poprvé finalistky uvidíte během Maškarního plesu A-styl, který se uskuteční 23. 1. 2016 v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev.  

Finále soutěže Miss Liberecký kraj se uskuteční v sobotu 23. dubna 2016 od 18.30 hod. v Kulturním domě v Liberci. Dívky budou mít téměř pět měsíců na přípravu, nácvik chůze, mluveného projevu a volné disciplíny. V průběhu zimy uvidíte finalistky na nejrůznějších společenských a sportovních akcích a setkáních s partnery soutěže.  

Do finále Miss Liberecký kraj postupují:  

Adéla Bílková, 22 let, Moravská Třebová, TUL 
Zuzana Dostálková, 22 let, Liberec, TUL
Tereza Heroková, 18 let, Liberec, Gymnázium F.X.Šaldy 
Veronika Horáková, 17 let, Liberec, SPŠT
Nikola Kloudová, 23 let, Jablonec nad Nisou, TUL
Tereza Koubková, 20 let, Česká Lípa, VŠ Škoda Auto 
Hana Kozáková, 17 let, Frýdlant v Čechách, SPŠT
Kristýna Lupínková, 17 let, Liberec, SPŠT
Iva Nadějová, 20 let, Turnov, TUL 
Klára Nechanická, 18 let, Liberec, Gymnázium Jeronýmova 
Michaela Pavlová, 20 let, Česká Lípa, TUL 
Petra Qualizzová, 18 let, Liberec, Gymnázium Jeronýmova

Dvanáctka finalistek Miss Liberecký kraj je již vybrána!

Pondělí, 30. listopadu 2015, 07:48

Adéla Bílková, 22 let, Moravská Třebová, TUL
Michaela Pavlová, 20 let, Česká Lípa, TUL

Tisková zpráva

Štítky Liberecký kraj, Liberec, casting, soutěž, Česká Lípa, finále, Cinema City, Gymnázium a Střední odborná škola pedagogická Jeronýmova, Střední průmyslová škola Třebíč, ŠKODA AUTO a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvanáctka finalistek Miss Liberecký kraj je již vybrána!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.