Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Na co se koukalo na Štědrý den? Nejvíce diváků přilákala pohádka Korunní princ

Nejsledovanějším televizním pořadem na Štědrý den byla stejně jako loni premiérová pohádka České televize. S průměrem 2,19 milionu diváků ve věku od 15 let získala pohádka Korunní princ 54procentní podíl na sledovanosti. Celodenní i večerní sledovanost měla nejvyšší Česká televize. Vyplývá to z informací na serveru Mediaguru.cz.

Pohádku Tři bratři v televizi Nova v průměru vidělo 1,94 milionu diváků a dosáhla podílu 42 procent. V přehledu nejsledovanějších pořadů následují večerní Pelíšky a Tři oříšky pro Popelku na ČT1 a pořadům na této televizní stanici patří také zbylých šest míst v první desítce.

U diváků od 15 let měly stanice České televize za celý den sledovanost přesahující 45 procent, kanály Novy téměř 27 procent a Primy víc než 11 procent. V hlavním večerním vysílacím čase měla Česká televize podíl nad 47 procent, Nova víc než 31 procent a Prima zhruba 8,6 procenta.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky pohádka, Štědrý den, Česká televize, TV Nova, TV Prima, Tři oříšky pro Popelku, ČT1, Pelíšky, Tři bratři, korunní princ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na co se koukalo na Štědrý den? Nejvíce diváků přilákala pohádka Korunní princ  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.