Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Liberečtí hasiči se v úterý loučili s kolegou. Na stanici strávil třicet let, teď odsloužil poslední směnu

Dojemné loučení s kolegou čekalo dnes ráno na liberecké profesionální hasiče. V sedm hodin odsloužil svou poslední směnu Jan Spívala. Jeden z nejzkušenějších libereckých hasičů na stanici strávil téměř 30 let. Poděkovat za dobrou práci a popřát to nejlepší v dalších letech mu přišli zástupci vedení i jeho kolegové ze směn.

Na závěr nechybělo vyhlášení poplachu operačním střediskem a poslední výjezd ve výškové technice za doprovodu uznalého potlesku. „Honza za svou kariéru pomohl mnoha lidem, snažil se vždy věci dotáhnout do konce. Byl pohodový, spolehlivý, zkrátka hasič, jak má být," hodnotil svého hasičského kolegu velitel stanice Jaromír Mottl.

Jan Spívala v Liberci sloužil od 1. července 1986. Své odborné znalosti a zkušenosti využíval jako lektor odborné přípravy členů jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí. Reprezentoval v požárním sportu a do posledních let si udržoval nadprůměrnou fyzickou způsobilost. Je členem Sboru dobrovolných hasičů obce Proseč nad Nisou.

Foto HZSLK

Štítky sbor dobrovolných hasičů, Liberec, Proseč nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberečtí hasiči se v úterý loučili s kolegou. Na stanici strávil třicet let, teď odsloužil poslední směnu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.