Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Těžké poranění od světlice i opilý nezletilý na záchytce. Lékaři se na Silvestra nenudili

Nejen hasiči mají o silvestrovské noci plné ruce práce. Lékaři na traumatologii liberecké nemocnice ošetřili dohromady 15 pacientů s lehčími poraněními, které si způsobili při potyčkách nebo pádech. Drtivá většina pacientů utrpěla méně závažná zranění. Výjimkou byla žena, kterou těžce poranila světlice.

„Jedna pacientka utrpěla těžké poranění bérce poté, co ji zranila světlice a lékaři ji rovněž jako tři pacienty s otřesem mozku hospitalizovali,“ řekla mluvčí liberecké nemocnice Barbora Silná.

Noc na záchytce strávilo celkem šest osob. Nejmladšímu klientovi bylo teprve patnáct let. „Mladíka do nemocnice dopravili lidé, když ho našli ležet na ulici okolo třetí hodiny ráno. Lékař kontaktoval jeho rodiče, aby si mohli chlapce vyzvednout. Na záchytnou stanici přivezli také jednu ženu, kterou si ale následně její známí odvezli do domácí péče,“ dodala mluvčí. Nikdo z klientů záchytky podle ní nebyl pod vlivem drog ale pouze pod vlivem alkoholu.

Foto Dominik Svoboda

Štítky silvestr, záchytka, pacient, Krajská nemocnice Liberec, Barbora Silná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Těžké poranění od světlice i opilý nezletilý na záchytce. Lékaři se na Silvestra nenudili  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.