Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

FOTO: Nepořádek a špína. Inspekce uzavřela samoobsluhu v Jablonci nad Nisou

Svým očím nejspíš nevěřili inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce, když navštívili samoobsluhu v Podhorské ulici v Jablonci nad Nisou. Hygienické podmínky v obchodě byly žalostné, inspekce se proto rozhodla ve středu obchod až do odvolání uzavřít.

Špinavé toalety, absence teplé vody a odtok odpadních vod. To je jen krátký výpis nedostatků, které „praštily“ inspektory do očí. Na prodejně byl i výrazně zanedbaný úklid a hromadil se odpad. „Prostory provozovny byly využívány i pro skladování předmětů, které mohou ovlivnit kvalitu nebo bezpečnost potravin. Velikost či uspořádání prostor pro prodej potravin neumožňovalo správnou hygienickou praxi,“ dodal mluvčí inspekce Pavel Kopřiva. Nevhodně podle něho byly skladovány i potraviny.

Majitelka obchodu, kterou je Alena Kurfiřtová, teď musí dát celou prodejnu do pořádku. Až poté ji inspekce dovolí obchod opět otevřít.

Foto SZPI

Štítky obchod, Jablonec nad Nisou, Státní potravinářská inspekce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Nepořádek a špína. Inspekce uzavřela samoobsluhu v Jablonci nad Nisou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.