Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dáte si jitrnici, jelítko či ovar? Harcov opět ožije masopustem

Harcovský masopust se stal během pár let oblíbenou akcí a získal si své stálé příznivce. Letošní ročník, který připadá na 6. února, se proto bude držet již osvědčeného: Hlavní hvězdou bude vepř. Bez jitrnic, jelit či ovaru se zkrátka masopust neobejde. Masu budou lehce konkurovat domácí čerstvé koblihy a koláče, pečené přímo v Harcově.

Atmosféru tradiční lidové veselice navodí hudební soubor Dudáček, který povede i průvod masek v 13.30. Pro děti zahraje v 15 hodin pohádku divadlo Rolnička, v mezičase se zabaví v tvořivých dílničkách, hrami venku nebo se můžou nechat zkrášlit malováním na obličej.

Návštěvníky ale čekají i novinky – děti ze školky Září si připravily hudebně scénické masopustní pásmo, krátkou taškařici secvičil také Taneční kroužek Domova Harcov vedený všestranným umělcem Janem Březinou. Tento rok poprvé je v prvním patře nachystán antikvariát. A kdyby počasí opravdu nepřálo, zahrada bude částečně zastřešena.

Vstup je dobrovolný, parkování je zajištěno asi 150 metrů od areálu. Více informací o Harcovském masopustu včetně podrobného programu najdete na webových stránkách http://www.domov-harcov.cz nebo na Facebooku (Harcovský masopust 2016).

Tisková zpráva | Foto Harcovský masopust 2016

Štítky masopust, jitrnice, Jan Březina, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dáte si jitrnici, jelítko či ovar? Harcov opět ožije masopustem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.