Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vyměnit zlaťáky za plechovky a procestovat Evropu. To je Red Bull Can You Make It?!

PR článek

Ocitnete se kdesi v Evropě s prázdnými kapsami, bez hotovosti a platební karty. Nemáme u sebe svůj telefon, pomocí kterého byste pohodlně vyhledali dopravní spojení, zavolali si taxíka nebo během chvilky našli trasu v mapě. Místo toho držíte vypůjčený telefon bez veškerých běžných aplikací, které by vás vytáhly z bryndy a v krosně máte několik plechovek Red Bullu. Vaším úkolem je dostat se na místo vzdálené několik stovek kilometrů, nacházející se navíc v úplně jiné zemi. Co uděláte?

Odpověď na tenhle hlavolam najdete na redbullcanyoumakeit.com/cs. A pokud vás zmíněná situace zaujala, můžete si navíc přesně takovou vychutnat na vlastní kůži. Stačí k tomu splnit pár bodů: mít status vysokoškolského studenta, dobrodružného ducha, další dva nadšence/ nadšenkyně do týmu a natočené krátké video v angličtině, kterým dáte jasně najevo, že vy jste přesně ti, kteří by měli mít rezervováno místo na téhle události.

Pokud vaše nahrávka přesvědčí porotu, vydáte se společně s dalšími 164 týmy z různých koutů světa na jedno z pěti startovních míst po Evropě a během sedmi dní ukážete, co všechno se dá vyměnit za plechovku Red Bullu. Ta bude totiž sloužit jako jediné platidlo, za které si obstaráte jídlo, dopravu i ubytování. Aby to nebylo moc jednoduché, budou na vás během cesty čekat různé checkpointy, úkoly a aktivity.

„Red Bull Can You Make It? mi dalo dva velmi dobrý kamarády, neskutečný životní zážitek a zásobu  historek, které budu moct vyprávět nejen vnoučatům. Kromě samotné cesty to byl třeba ilegální noční trip do pařížského podsvětí. Čtyři hodiny jsme se svíčkou v ruce prolézali labyrint chodeb pod pařížským metrem,“ prozrazuje své zkušenosti David Gajdoš, jeden z účastníků předchozího Red Bull Can You Make It?.

Veškeré info o tomhle dobrodružství, které vám navždy změní pohled na cestování hledejte na www.redbullcanyoumakeit.com/cs.

Štítky Red Bull, Evropa, plechovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyměnit zlaťáky za plechovky a procestovat Evropu. To je Red Bull Can You Make It?!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.