Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Liberci může vyrůst nové dětské hřiště. O jeho umístění rozhodne veřejnost v anketě

V Liberci může co nevidět vyrůst nové dětské hřiště. O jeho umístění můžete rozhodnout vy hlasováním v anketě, kterou v rámci projektu Rákosníčkovo hřiště spustila společnost Lidl na svých webových stránkách. Právě tenhle obchodní řetězec nechal v celé republice postavit už skoro šest desítek hřišť. Na Liberecku je ale jediné a to ve Frýdlantu, v Liberci zatím žádné. Cena jednoho takového hřiště je 1,5 milionu korun jeho stavu kompletně hradí Lidl.

„Hlasovat je možné prostřednictvím webových stránek www.lidl-rakosnickova-hriste.cz/hlasovani, kde budou k vidění i průběžné výsledky, nebo na Facebooku Lidl Česká republika,“ upřesnila koordinátorka projektu Zuzana Ritterová. Hlasování potrvá až do konce února.

Do projektu jsou automaticky zařazeny všechny městské části, kde stojí prodejna Lidl, tedy Perštýn (ulice Lipová), Rochlice (ulice Vratislavická) a Staré Pavlovice (ulice Letná). Právě tam by hřiště s motivem postavy Rákosníčka v případě úspěšného hlasování vyrostlo.

A jak by vlastně vypadalo? Děti by se na něm mohly vyřádit na velké prolézačce, pískovišti, šikmé horolezecké stěně, lanové překážce a samozřejmě na kolotoči a několika houpačkách. Klidovou zónu by pak doplnil domeček a oplocené hřiště s lavičkami a zpevněnou plochou pro kočárky.

Foto Lidl

Štítky Liberec, Lidl, projekt, Liberecký kraj, Frýdlant, Česko, Facebook, Liberec VI-Rochlice, Liberec XII-Staré Pavlovice, Letná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Liberci může vyrůst nové dětské hřiště. O jeho umístění rozhodne veřejnost v anketě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.