Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Miloš Zeman se chystá na třídenní návštěvu Libereckého kraje. Navštíví Liberec, Tanvald i Semily

Liberecký kraj opět navštíví prezident republiky Miloš Zeman společně se svou ženou. Na Liberecku, Jablonecku a Semilsku stráví celkem tři dny. Svou cestu po kraji zahájí ve středu 24. února v Liberci a ukončí ji 26. února v Jilemnici. Do Libereckého kraje se tak Miloš Zeman vrací po necelých dvou měsících. Naposledy na sever Čech vyrazil začátkem ledna, když se zúčastnil slavnostního otevření hospice.

Do Liberce dorazí Miloš Zeman 24. února v 10:30, kdy ho přivítá hejtman Martin Půta na krajském úřadě. Poté se společně přesunou na Technickou univerzitu, kde pobesedují se studenty a následně navštíví Hodkovice nad Mohelkou.

O den později vyrazí prezident do Tanvaldu na setkání s občany a na návštěvu hutě Sklárny a minipivovaru Novosad a syn Harrachov. Čtvrteční program zakončí v Semilech, kde v kulturním centru rovněž pohovoří s místními.

Poslední den, tedy v pátek, zavítá hlava státu do Lomnice nad Popelkou a Jilemnice, kde ukončí svou třídenní cestu po Libereckém kraji tiskovou konferencí.

Miloš Zeman si tak zopakuje třídenní návštěvu Libereckého kraje téměř po roce. V jeho loňském programu bylo například Českolipsko, kde navštívil Stráž pod Ralskem, Turnov nebo třeba Jablonec nad Nisou.

Foto Bezedný Frank

Štítky Liberecký kraj, Miloš Zeman, Liberec, návštěva, Semily, Tanvald, Jilemnice, Česko, okres Semily, okres Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miloš Zeman se chystá na třídenní návštěvu Libereckého kraje. Navštíví Liberec, Tanvald i Semily  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.