Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Finalistky soutěže Miss Liberecký kraj 2016 absolvovaly další soustředění

PR článek

V průběhu dvou dnů měly finalistky od organizátorů naplánovaný bohatý program. V pátek odpoledne se setkaly s partnery soutěže, trénovaly choreografií v tanečním studiu A-Styl Liberec, absolvovaly zkoušku šatů SPŠ textilní a plavek Poner. Sobotu začaly exkurzí v pivovaru Rohozec, natáčely rozhovory pro regionální televizi RTM+ a odpoledne strávily u partnerů soutěže v OC FORUM Liberec a Cinema City.

Páteční den začal pro finalistky v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev Liberec setkáním s partnery soutěže. Před více jak 70 hosty se dívky jednotlivě představily do mikrofonu a mohly si tak nanečisto vyzkoušet část finálové disciplíny. Zároveň tak dostaly velikou příležitost představit se zblízka budoucím porotcům soutěže.  Následovala zkouška šatů z dílen SPŠ textilní a plavky od módních návrhářů Nikol a Jakuba Ponerových. Po večeři se finalistky přemístily auty do tanečního centra A-Styl Liberec. Tam odstartoval ostrý trénink choreografie promenády v plavkách na finálový večer společně s tanečníky A-Stylu.

Následující den začal prohlídkou pivovaru Rohozec. Zde je osobně přivítal ředitel pivovaru, p. František Jungmann, který dívky seznámil s výrobou piva, které následně ochutnaly přímo z ležáckých tanků. Z Rohozce zamířily zpět do Liberce, kde natáčely rozhovory pro regionální televizi RTM+ v Obchodním centru Forum Liberec a multikinu Cinema City. 

Štítky soutěž, Liberec, plavky, Liberecký kraj, Cinema City, Pivovar Rohozec, František Jungman, televize, rozhovor, choreografie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Finalistky soutěže Miss Liberecký kraj 2016 absolvovaly další soustředění  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.