Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Čerpací stanici v Chrastavě vykradla dvojice zlodějů. Zmizely cigarety za skoro 100 tisíc korun

Nedostatku cigaret se hodně dlouho nemusí být dvojice zlodějů, která se v noci na dnešek vyloupala do čerpací stanice v Nákladní ulici v Chrastavě. Poté, co se dvojice dovnitř "prosekala" za pomocí krumpáče, zmizely cigarety v hodnotě 90 tisíc korun. Policistům příliš nepomůžou ani záběry z průmyslových kamer. Oba muži se totiž před vloupáním zamaskovali kuklami.

„Policisté již ve věci zahájili šetření k přečinu krádeže a nyní budou provádět šetření a vyhodnocovat zajištěné stopy. Na místě byl také policejní psovod se služebním psem, který vypracoval  přes dva kilometry dlouhou pachovou stopu,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Na záznamu jsou vidět dva pachatelé, oba v tmavém oblečení, s kuklami na hlavě. Jeden muž měl kuklu černé a druhý šedé barvy. V případě, že se policistům podaří pachatele dopadnout, hrozí jim vzhledem ke způsobené škodě až pět let za mřízemi. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky cigareta, Chrastava, čerpací stanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čerpací stanici v Chrastavě vykradla dvojice zlodějů. Zmizely cigarety za skoro 100 tisíc korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.