Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Liberečtí strážníci dostanou dvě nová auta, SUV a užitkový vůz

Liberečtí strážníci budou brzy usedat do dvou nových automobilů. Vedení města ještě letos plánuje rozšířit vozový park o dva nové automobily. Podle vypsané veřejné zakázky by se mělo jednat o SUV s pohonem všech kol a jedno užitkové vozidlo. Obě auta se do rukou strážníků mají dostat ještě v letošním roce.

„Jednak musíme zajišťovat pravidelnou obnovu a doplňování vozového parku a zároveň městské policii přibyla práce - od letošního ledna spravuje parkovací systém. Zajišťuje tak každodenní servis a výběr peněz z parkovacích automatů po celém městě,“ uvedl primátor Tibor Batthyány (ANO)

Městská policie má v Liberci deset škodovek, jeden Volkswagen a jednoho Renaultu Kangoo. Z tohoto počtu je sedm vozidel v přímém výkonu služby s 24 hodinovým provozem. Rok výroby vozidel se pohybuje mezi roky 2002 - 2015, přičemž roční nájezd kilometrů se pohybuje v rozmezí od 30 do 60 tisíc kilometrů na každé vozidlo. Naposledy pořídila městská policie služebního vozidlo v minulém roce.

Štítky obecní policie, Tibor Batthyány, Volkswagen, ANO 2011, Liberec, Renault Kangoo, SUV

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberečtí strážníci dostanou dvě nová auta, SUV a užitkový vůz  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.