Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Inspekce uzavřela Bistro U Martina u harcovských kolejí. V kuchyni byl nepořádek a chyběla teplá voda

Není snad studenta liberecké univerzity, který by bydlel na harcovských kolejích a neznal by Bistro U Martina. Oblíbené občerstvení v ulici 17. listopadu ale první červnový den zavřela Státní zemědělská a potravinářská inspekce. Provozovatel Nguyen Van Long teď musí dát do pořádku hned několik věcí, aby mohl opět otevřít.

Podle inspekce nebyl v občerstvení přístup k teplé vodě a v celé kuchyni byl výrazně zanedbaný úklid. Z odsávání doslova kapal tuk a asi nejhorší situace byla v chladícím boxu, který byl poničený a hlavně pořádně špinavý. O moc lepší situace nebyla v prostorách určených pro zákazníky.

„Prostory provozovny využívány i pro skladování předmětů, které mohou ovlivnit kvalitu nebo bezpečnost potravin,“ dodal mluvčí inspekce Pavel Kopřiva.

Státní zemědělská a potravinářská inspekce rychlé občerstvení uzavřela 1. června. Dokud majitel bistra nezařídí pořádný úklid, nesmí otevřít.

Foto SZPI

Štítky Státní potravinářská inspekce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Inspekce uzavřela Bistro U Martina u harcovských kolejí. V kuchyni byl nepořádek a chyběla teplá voda  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.