Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Vodní šílenství v centru Liberce. Pražskou ulicí povede skluzavka

V sobotu 16. července v Pražské ulici přímo v centru Liberce můžete od 10 do 17 hodin zažít vodní šílenství. Pro návštěvníky bude připravena skluzavka dlouhá až 300 metrů.

Cílem akce je podle organizátorů především pobavit zúčastněné a postarat se o jedinečné zážitky a vzpomínky všech návštěvníků. Akci bude doprovázet bohatý hudební program v podobě DJ pod taktovkou rádia Evropy 2, stánky s drinky a občerstvením, a pro ty nejmenší bude k dispozici dětský koutek.

Prvním městem, ve kterém se tato atrakce objevila, byla Vlašim. Jednalo se o první akci tohoto druhu v České republice, a i když se akce konala ve všední den během školního roku, z počtu účastníků byli pořadatelé nadšení. Na akci přišla zhruba tisícovka lidí různých věkových kategorií a sklidila množství pozitivních ohlasů. 

„Inspirací pro nás bylo úplně na začátku zejména cestování po světě. Tam člověk objeví řadu zajímavých věcí a informací, které lze pak nějakým způsobem přetransformovat do prostředí u nás. Za samotnou organizací skluzavky pak stojí několik desítek lidí, užší tým je složený přibližně z deseti lidí,“ uvedl iniciátor celého projektu, jednatel pořádající společnosti Profesmedia, Sanny Muharem.

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji za 300 korun nebo za 350 korun přímo na místě. Vstupenka platí na celý den s neomezeným počtem jízd. Minimální věková hranice pro vstup na atrakci je šest let. Děti mladší deseti let musí mít doprovod dospělé osoby a děti do patnácti let smí na atrakci pouze se souhlasem rodičů.

Na skluzavce se jezdí na nafukovacích kruzích, které si můžete zapůjčit přímo na místě.

Autoři | Foto Fivefoto.cz

Štítky skluzavka, Liberec, Evropa, Česko, Vlašim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vodní šílenství v centru Liberce. Pražskou ulicí povede skluzavka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.