Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Anička si prošla onkologickou léčbou, teď se jí splnil sen a nafotila fotobook

Devítiletá Anička z Chlumčan u Plzně si přála vytvořit profesionální fotobook, takový jaký mají modelky. Anička si prošla onkologickou léčbou a dnes je zdravá, krásná holčička. Díky projektu Plňme přání si vyzkoušela roli fotomodelky. Ve svém ateliéru za bedlivého dohledu Miss ČR 2014 Gabriely Frankové Aničku fotil známý liberecký fotograf Radek Drbohlav.

„Vzniklo spoustu krásných fotek, ze kterých nadační fond MA-MA Foundation Aničce nechá zhotovit profesionální book a uvidíme zda i díky splněnému přání za pár let nebudeme tuto dívenku vídat na titulních stranách časopisů,“ řekla zakladatelka fondu Martina Koudelková. Myšlenkou a hlavním cílem projektu Plňme přání je podle ní splnění přání v podobě skutečného zážitku  člověku s pohnutým životním osudem. 

Právě pocit štěstí, radosti a neopakovatelného zážitku, který díky splněnému přání člověk prožije je hlavním cílem projektu Plňme přání. Mediálním partnerem Plňme přání je i naše redakce.

Tisková zpráva | Foto Radek Drbohlav

Štítky projekt, léčba, Česko, Plzeň, Chlumčany, ateliér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Anička si prošla onkologickou léčbou, teď se jí splnil sen a nafotila fotobook  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.