Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Sedmá prodejna iWant se otevřela v Liberci

V pátek se fanoušci Apple dočkali slavnostního otevření iWant v OC Nisa. Prvním padesáti návštěvníkům byly rozdány stylové dárky a každý nakupující se automaticky zapojil do slosování o iPhone 6S 64GB, Apple Watch Sport 42 mm a nebo dokonce Apple TV 32GB. Ostatní se mohli těšit na spoustu dalších slev a výhod. O pohodovou atmosféru při slavnostním otevření se staral DJ a moderátor.

V nově otevřené designové prodejně najdete nejen produkty od Apple, ale také například Beats. Díky znalostem a profesionálním přístupem Vám prodejce dokáže odborně poradit při koupi zařízení, příslušenství a zároveň poskytnout jejich případný servis na vysoké úrovni. Krom toho iWant poskytuje komplexní služby konzultací, školení a poradenství.

iWant provozuje dalších šest prodejen po celé České republice a navštívit můžete také jejich webové stránky iwant.cz. Veškeré příslušenství je certifikované. Každý týden se také můžete těšit na odborné semináře, kde vám budou představeny novinky ze světa Applu. Prodejna dále poskytuje vykoupení Vašeho starého telefonu, či tabletu a na oplátku Vám sleví z ceny nového zařízení. Navštívit můžete i jejich blog, který je plný zajímavých novinek, návodů, recenzí a užitečných tipů pro uživatele.

V prodejně se můžete těšit nejen na nový Iphone 7 a 7 Plus, Apple Watch modely 2016, nebo na novou generaci Beats by Dr. Dre.

Autoři | Foto Tereza Špičková

Štítky Apple, Liberec, Apple Watch, Lužická Nisa, IPhone 6S, Apple TV, Česko, Dr. Dre

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmá prodejna iWant se otevřela v Liberci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.