Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nadační fond MA-MA Foundation opět plnil přání v zahraničí. Tříletá Adélka vyrazila k moři, čtrnáctiletá Martina se prošla po molu s Andreou Verešovou

Nadační fond MA-MA Foundation opět vyrazil plnit přání za hranice České republiky. V první polovině října poslal na dovolenou ve Středozemním moři tříletou Adélku s rodinou. V tom samém termínu plnil přání také v Praze, kde si čtrnáctiletá Martina chtěla splnit svůj sen a na jeden den se proměnila v modelku, která vyšla na molo v rámci Bratislavských módních dní společně s Andreou Verešovou.

Martině letos v únoru diagnostikovali onkologické onemocnění. Po úspěšně proběhlé léčbě jsme ji s naším projektem Plňme přání splnili její sen projít se po mole na módní přehlídce. Na Bratislavských módních dnech předvedla Martina několik modelů, mimo jiné společně s modelkou Andreou Verešovou.

„Děkujeme Márii Rehákové z pořadatelské Agentury Promotion a Český Goodwill za pomoc při splnění přání,“ poděkovala zakladatelka nadačního fondu Martina Koudelková.

Martina ukázala, že by se ve světě modelingu neztratila, když strávila na Bratislavských módních dnech celé odpoledne a absolvovala generální zkoušku. „Myslím si, že ze všeho byla nadšená. Na místě na ní čekalo překvapení, když se dozvěděla, že půjde ve slovenském národním kroji s Andreou Verešovou,“ doplnila Koudelková.

Od 9. do 17. října plnil nadační fond ještě jedno přání. V rámci projektu se podařilo poslat tříletou Adélku na týden ke Středozemnímu moři, na Krétu. Malá bojovnice, která v roce a dvou měsících prodělala onkologické onemocnění, nikdy nebyla u moře. Vodu ale miluje a proto byla dovolená na Krétě pro ni splněným přáním. K moři vyrazila i se svou rodinou. Na část dovolené přispěl výtěžek z fotbalgolfového Děkyscupu, který před nedávnem proběhl v Rumburku. Plnění přání by se neobešlo také bez Dluhové poradny Petry Ryšavé, která věnoval pobyt na Krétě ve vile s bazénem a k bezplatnému užívání nabídla také auto.

Po návštěvě opery ve Vídni s onkologicky nemocnou Martinou tak v krátké době šlo o další přání, které jsme plnili v zahraničí.

Nadační fond MA-MA Foundation byl založen v roce 2014 s cílem podat pomocnou ruku těm, kteří to potřebují. „Pomáhat ostatním by mělo být přirozeností každého člověka na což se v dnešní době  zapomíná. V mnoha ohledech stále ještě převažuje trend, že každý by se měl postarat sám o sebe a nezatěžovat ostatní. Chceme být mezi těmi, kdo se snaží změnit myšlení řady lidí a přesvědčit je, že  pomáhat má vždy smysl, což je i hlavním motem našeho nadačního fondu,“ uzavřela Martina Koudelková.

Další informace najdete na www.mamafoundation.cz.

Štítky nadační fond, Andrea Verešová, moře, Středozemní moře, Česko, Praha, Kréta, Agentura Promotion, v.o.s., Vídeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nadační fond MA-MA Foundation opět plnil přání v zahraničí. Tříletá Adélka vyrazila k moři, čtrnáctiletá Martina se prošla po molu s Andreou Verešovou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.