Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jablonecký DJ chce vrátit zašlou slávu diskotéce v Centru Babylon

Óčko, Líbím se ti a další. Diskotéka v Centru Babylon už za poslední roky vystřídala řadu názvů. O nový restart klubu má teď zájem DJ a podnikatel Filip Lagron. Ten má s provozováním podobných klubů bohaté zkušenosti a právě prostory ve zkomírajícím Babylonu se mu zalíbily natolik, že teď chce vrátit diskotéce zašlou slávu.

„Vím, že tahle diskotéka nemá díky předchozím provozovatelům úplně nejlepší jméno, ale je to pro mě výzva,“ říká Filip Lagron. Diskotéka se veřejnosti pod novým majitelem otevřela poprvé minulý týden.

Návštěvníci se kromě hudební produkce hitů od osmdesátých let až do současnosti můžou těšit také na promítání klipů a dohromady čtyři bary. „Jeden je dokonce pouze koktejlový. V tom jsme unikátní,“ pokračuje provozovatel klubu.

V libereckém Babylonu by rád vybudoval příjemné prostředí, do kterého se lidé budou rádi pravidelně vracet. Podmínkou ke vstupu je věk nad osmnáct let a slušné oblečení. „Naše ostraha bude hlídat také to, aby se u nás neužívali žádné drogy a podobně. Neradi bychom sem naučili chodit problémové návštěvníky,“ dodává.

Staronová diskotéka v Babylonu má otevřeno každý pátek a sobotu. „Do budoucna uvažujeme také o tom, že bychom pořádali netradiční akce, ale to je teprve v rovině úvah,“ uzavřel Lagron. Vstupné je 50 korun.

Foto Diskotekababylon.cz

Štítky Centrum Babylon Liberec, Babylón, Óčko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jablonecký DJ chce vrátit zašlou slávu diskotéce v Centru Babylon  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.