Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

I letos můžete pomoci zvířatům v nouzi nákupem kalendáře

Liberecký spolek na ochranu zvířat Šance zvířatům letos opět vydává kalendář na pomoc zvířatům v nouzi. Jedná se o nástěnný kalendář velikosti A3, ve kterém najdete šest krásných fotek psích svěřenců a 6 roztomilých fotek svěřenců kočičích. Za tímto kalendářem stojí spolupráce fotoateliéru BarkaPhoto a designérky Anny Čurlejové. Díky této spolupráci vznikl originální benefiční kalendář, jehož výtěžek pomůže psům i kočkám s těžkým osudem.

A kde přesně peníze pomohou? Liberecký spolek Šance zvířatům byl založen pro pomoc zvířatům v nouzi. Stará se tak o nemocná, nechtěná nebo týraná zvířata – hlavně o psy a kočky. Spolek vedou členové a dobrovolníci, kteří se o zvířata starají v domácích depozitech, kde jim je poskytována individuální péče. Po léčbě a socializaci v tzv. dočasné péči spolek hledá nové milující rodiny pro tyto zvířecí mazlíčky. Zvířata tak od nás odcházejí zdravá a zvyklá na společnost lidí a často i jiných zvířat. Spolek také pomáhá divočejším zvířatům přímo na ulici. Na Liberecku vede kastrační program, díky němuž brání hlavně volně žijícím kočkám v nekontrolovatelném množení, a tak i dalšímu utrpení v ulicích. Více o spolku najdete na jejich webových stránkách www.sancezviratum.cz.

Právě zakoupením kalendáře pro rok 2017 pomůžete i vy změnit osudy týraných nebo nemocných zvířat. Můžete se tak i vy stát hrdinou pro tato zvířata. Kalendář můžete zakoupit na stránkách eshop.sancezviratum.cz nebo na prodejních místech v Liberci:

  • Psí cukrárna Bone Apetit (ul. 5 Května).
  • Obchod Káva – čaj u Radnice – Nám. Dr. E. Beneše (vedle papírnictví)
  • Kadeřnictví Roxy na Perštýně.

Cena kalendáře je 260,- Kč.

Autoři

Štítky kočka, Roxy, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

I letos můžete pomoci zvířatům v nouzi nákupem kalendáře  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.