Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Frýdlantské "péefko" opět vytvořili místní. Na novoročence budou dvě stovky sportovců

Do konce roku sice ještě zbývá šest týdnů, Frýdlant má už nyní hotové „péefko,“ na kterém se podobně jako v loňském roce podíleli obyvatelé města. Zatímco loni bylo PF 2016 poskládáno před koncem roku z dětí stojících na náměstí T. G. Masaryka, tentokrát vytvořili písmena a číslice na ploše fotbalového stadionu s umělou trávou za školou v Bělíkově ulici místní sportovci.

„Na fotbalovém hřišti se v neděli odpoledne sešli malí i velcí hokejisté, fotbalisté, tenisté, florbalisté, nechyběly ani děti provozující požární sport. Každému sportu bylo věnováno jedno z písmen nebo číslic, poslední číslici pak vytvořili rodiče sportujících dětí a dospělí sportovci, kteří nejsou registrováni v žádném z klubů,“ řekla mluvčí města Martina Petrášková. Dohromady tvoří PF 2017 přesně 199 dětí a dospělých. 

Na samotném focení se podíleli také místní hasiči, kteří pro fotografa připravili třicetimetrový žebřík. 

„Město Frýdlant fotku využije k novoročnímu přání občanům na titulu prosincového Frýdlantského zpravodaje, jako billboard u kruhového objezdu na výjezdu z Frýdlantu ve směru na Liberec pak bude novoročenka přát štěstí v roce 2017 místním i turistům. A jako klasickou tištěnou novoročenku ji pak obdrží všichni partneři a spolupracovníci Města Frýdlant,“ dodala mluvčí.

Poprvé se novoročenka objeví začátkem prosince ve Frýdlantském zpravodaji.

Foto Jan Mráz

Štítky Frýdlant, Tomáš Garrigue Masaryk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Frýdlantské "péefko" opět vytvořili místní. Na novoročence budou dvě stovky sportovců  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.