Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Uvolnění a znovuzrození organismu. Takové jsou masáže ve studiu Nadine-natura

PR článek

Jste zatuhlí, bolí vás záda, nebo míra pracovního stresu překročila únosnou mez? Nečekejte na zázrak, navštivte studio Nadine-natura v OC Korint na Broumovské ulici v Liberci. Na co se můžete těšit? Relaxační i regenerační masáže, rituály plné péče a odpočinku a také pedikúru. Z Nadine-natura odejdete odpočatí, s úlevou a úsměvem na rtech. Nepřeberné množství masáží od klasických, přes regenerační, až po Indonéské, či Francouzské, nejrůznější zábaly a terapie. Nabídka Nadine-natura je široká.

„Doufám, že v mém studiu si každý najde, co potřebuje. Svou práci dělám poctivě a s láskou,“ říká majitelka studia Nadine Bartíková. Ta se věnuje také pedikúře, na které si dost zakládá. Jednorázové ručníky, pilníky a sterilní nástroje pro každého jsou samozřejmostí, stejně jako profesionální kosmetická řada.

„Neztotožňuji se s názory, že k pedikúře stačí jen žiletka a okurkový krém. Přijde mi to smutně úsměvné. Ne, k profesionální péči patři i profi kosmetika,“ pokračuje Bartíková, která nabízí pedikúru mokrou i kombinovanou a dál se vzdělává směrem k péči o diabetické nohy. „Celkově své vzdělávání směřuji v pedikúře spíše ke zdravotním problémům,dělám i protetiku nehtů (náhrady nevzhledných zdeformovaných nehtů z nejrůznějších důvodů) i když nehtíky samozřejmě lakuji také“ vysvětluje.

V Nadine-natura studiu je tak možné koupit dárkové poukazy, nebo klientské karty, kde se zaznamenává každá návštěva. Když klient přijde počtvrté, dostává bonus ve formě slevy. Každá desátá masáž je pak zdarma. „Výhodněji vyjdou i permanentky, ty jsou hodně oblíbené,“ dodává Nadine Bartíková.

Štítky masáž, studium, Liberec, organismus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uvolnění a znovuzrození organismu. Takové jsou masáže ve studiu Nadine-natura  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.