Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kvalita, zázemí i další rozvoj. FMM Europe hledá nové zaměstnance

PR článek

Teprve v roce 2013 začala vyrábět společnost FMM Europe. Od té doby ale nabrala už čtyři desítky zaměstnanců a další stále hledá. Možná jste to právě vy! A co FMM Europe nabízí? Práci ve výrobě v automobilovém průmyslu, především v oboru krácení a obrábění materiálu.

Výrobní závod FMM Europe najdete v tanvaldské Krkonošské ulici. Jde o rozsáhlý komplex, který má velkou historii, sahající až do roku 1828. Po revoluci v roce 1989 po dlouhém období útlumu, byl závod v roce 2009 uzavřen. Šlo tak vlastně o brownfield v centru města. Změna přišla až s FMM Europe, která dnes využívá jeho část, ale postupně by ho chtěla využít celý. „Naší hlavní snahou je vrátit tanvaldské továrně její zašlou slávu a prosperitu. Chceme celý komplex dále rozšiřovat a modernizovat," vysvětluje za firmu FMM Europe Ladislav Máchal.

Aktuálně tak hlavní část výroby tvoří krácení, obrábění a kalibrace materiálů – především jde o dodávky polotovarů pro automobilový průmysl. Výrobu ale lze přizpůsobit i jiným strojírenským odvětvím.

FMM Europe si zakládá na kvalitě, kterou upřednostňuje před kvantitou, nejdůležitější je pak spokojený zákazník. A obojí se daří. „Díky kvalitnímu zázemí se nám podařilo získat certifikát kvality ISO 9001, díky tomu jsme získali významné odběratele, kteří nám navíc neustále přibývají," pokračuje Máchal.

A proto k současným čtyřiceti zaměstnancům hledá další. „Lidi si pečlivě vybíráme, takže tu máme skvělý kolektiv, který pracuje pod vedením zkušených pracovníků," dodává Máchal. Společnost podle něj aktuálně hledá skladníky a operátory výroby.

Více informací na www.fmmeurope.com.

Štítky výroba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

harry letadlov

Spatne zazemi plati jiny nez slibuji,vedouci vyroby misto toho aby neco delal tak hraje na pocitaci nebo buzeruje...nejsou mu cizy ani vyhruzky,resi jen nepodstatne veci misto tech dulezitych...o premiich rozhodujou jen prescasy nikoliv to jak kdo dela....

Čtvrtek, 7. září 2017, 00:19Odpovědět

Kvalita, zázemí i další rozvoj. FMM Europe hledá nové zaměstnance  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.