Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Užijte si „POHODOVÉ VÁNOCE“ s OC Forum!

PR článek

Pro mnohé z nás je vánoční čas a konec roku tím nejkrásnějším obdobím. Nejen, že hodnotíme jeho průběh a plánujeme rok další, ale dáváme si řadu předsevzetí a v neposlední řadě vyslovíme mnoho přání, které bychom chtěli vyplnit na Štědrý večer. A pak tajně doufáme, že nám vše Ježíšek splní. Ne vždy se to ale podaří.

Zkuste letošní Vánoce právě s námi. Obchodní centrum FORUM Vám nabízí spoustu zajímavých značek, široký sortiment obchodů se zaměřením na módu, obuv, děti, sport, ale najdete zde i potřeby a dobroty pro čtyřnohé členy rodiny a spoustu zábavy v kině, v dětském koutku nebo v motokárovém centru.

Plňte vánoční přání svých blízkých jednoduše s námi. A pokud si nevyberete z této pestré nabídky, pořiďte jednoduše dárkovou poukázku FORUM. Nejen, že potěšíte své blízké, ale navíc s námi pomůžete přispět na koupi inhalátorů pro děti nemocné respiračním onemocněním pro Nemocnici Jablonec nad Nisou ve spolupráci s nadací Kapka Naděje, jejíž tváří je Vendula Svobodová Pizingerová.

A to není vše. Ještě máme dárek právě pro Vás. Pokud nakoupíte za min. 500 korun, správně si tipnete odpověď na tipovací otázku, dostanete dárkovou poukázku FORUM v hodnotě 200 korun. Během adventu tak rozdáme svým zákazníkům 100 000 korun. Buďte u toho s námi a užijte si „POHODOVÉ VÁNOCE“. Je to tak snadné. Najdete nás přímo v centru města u terminálu městské hromadné dopravy nebo jednoduše zaparkujte v našem parkovacím domě. Parkování zdarma na 150 minut a o víkendech zcela zdarma.

Jsme tu pro Vás každý den od 9 do 20 hodin a jako bonus jsme připravili doprovodný adventní program, vánoční workshopy přímo na pasáži, tradiční zpívání vánoční koled nebo autogramiádu známých tváří a kapel koncertu Liberec, jede! Vše se dozvíte také na www.forumliberec.cz . Krásné Vánoce Vám přeje Vaše Obchodní centrum FORUM Liberec!

Štítky Vánoce, Štědrý den, Nemocnice Jablonec nad Nisou, advent, Liberec, Ježíšek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Užijte si „POHODOVÉ VÁNOCE“ s OC Forum!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.