Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na severu Čech se může odpoledne objevit sněžení

Silnice na severu Čech jsou s opatrností sjízdné. Na silnicích nižších tříd v Jizerských horách se tvoří zmrazky, vyplývá z informací silničářů. Na Děčínsku hrozí ledovka. Dopravu nekomplikuje žádná vážnější nehoda.

Silnice prvních tříd v Libereckém kraji jsou holé, suché a sjízdné bez omezení. Na silnicích nižších tříd v horských oblastech mají být řidiči opatrní, tvoří se zmrazky.

V Ústeckém kraji jsou silnice sjízdné většinou bez omezení. Na Děčínsku v okolí Ludvíkovic a Markvartic upozorňují silničáři na možnou ledovku. K opatrnosti nabádají silničáři na Mostecku a v Krušných horách, kde jsou silnice po chemickém ošetření sjízdné se zvýšenou opatrností.

Podle meteorologů bude dnes na severu Čech zataženo až oblačno. Odpoledne od severu sněžení, v nižších polohách déšť se sněhem. Nejvyšší teploty vystoupí v Ústeckém kraji na jeden až čtyři stupně. V Libereckém na nulu až tři stupně Celsia. Na horách se budou teploty pohybovat od minus tří do plus jednoho stupně.

Autoři

Štítky Česko, silnice, okres Děčín, Jizerské hory, Liberecký kraj, Ústecký kraj, Markvartice, Krušné hory, okres Most

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na severu Čech se může odpoledne objevit sněžení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.