Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Muži zákona připravili dětem v liberecké nemocnici bohatého Ježíška

Denně se staví tváří tvář zločinu, většinou bývají první u nahlášených událostí a často jsou veleni do různých opatření. Policisté z Pohotovostního a eskortního oddělení Krajského ředitelství policie Libereckého kraje mají většinou méně milé povinnosti, než měli letos před Vánoci. Policisté, kterým velí Tomáš Ciešlák, se krátce před Vánoci rozhodli udělat radost těm, kteří nemohou tyto sváteční dny trávit doma s rodiči. Rozhodli se obdarovat děti hospitalizované na dětském oddělení liberecké nemocnice.

"V nemocnici jsme si zjistili věk, pohlaví a křestní jméno dětí, které budou muset být v nemocnici i přes Štědrý den a podle toho jsme dárky vybírali," přiblížil vedoucí Tomáš Ciešlák.   

Poté, co policisté mezi sebou vybrali peníze, rozjeli se do prodejen s hračkami a pečlivě vybírali, co by kterému dítěti mohlo udělat radost. A to se snad, kromě prvotního překvapení z desítky policistů, kteří za dětmi do nemocnice přišli, povedlo. Děti díky štědrosti policistů měli Vánoce již 23. prosince. Přímo v zázemí nemocnice našli pod vánočním stromkem dárky se svými.

„Poděkování patří personálu Dětského oddělení Krajské nemocnice Liberec, zejména vrchní sestře, která umožnila policistům jejich spontánní nápad realizovat,“ uzavřela mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Foto Policie ČR

Štítky Krajská nemocnice Liberec, Vánoce, nemocnice, Liberecký kraj, Ježíšek, Štědrý den

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Muži zákona připravili dětem v liberecké nemocnici bohatého Ježíška  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.