Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Asánka postihla rakovina. Nákladnou léčbu si rodina nemůže dovolit

Šedesát tisíc korun je potřeba na léčbu psa Asaniho. Osmiletý rhodéský ridgeback trpí rakovinou. Nedávno podstoupil operaci, při které mu nádor vyřízli, histologické vyšetření potvrdilo, že jde o nádor zhoubný a je potřeba další léčba. Jeho rodina z Raspenavy si to ale nemůže dovolit, a tak se obrací na veřejnost. Pomoci mohou i čtenáři Liberecké Drbny.

Celková veterinární léčba vyjde na 60 tisíc korun a zahrnuje CT za 10 tisíc korun a speciální lék za 50 tisíc korun. „Mamince zbývá devět dní do porodu a finanční situace a okolnosti jsou nad naše síly, prosíme tímto o pomoc našemu členu rodiny, který si rozhodně zaslouží ještě pár krásných let," říká majitelka psa Viky Vejdělková.

Nepříjemný verdikt se rodina dozvěděla před třemi dny, kdy přišly výsledky histologického vyšetření. „Ve všech bioptátech zjištěn melanom, z větší části amelanotický," píše se ve zprávě.

„Snad ještě dobří lidé nevymřeli a pomůžete nám. Každá další koruna může prodloužit naději na Asánkův život. Strašně moc děkujeme za jakoukoliv pomoc," dodala Vejdělková.

Pokud chcete přispět rodině z Raspenavy, zde je číslo účtu: 000000-0885673033/0800. Do poznámky napište Asani.

Autoři | Foto archiv rodiny

Štítky rakovina, léčba, rodina, Raspenava, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Asánka postihla rakovina. Nákladnou léčbu si rodina nemůže dovolit  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.