Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Blíží se velká módní show. Oslní vás krása bižuterie

Nezadržitelně se blíží módní událost našeho regionu, kterou si nenechte ujít. Tradičně začátkem nového roku představí své řemeslné umění regionální bižuterní a oděvní firmy. Dokonalou krásu uvidíte už 15. ledna na módní přehlídce Made i Jablonec 2015, tentokrát s podtitulem „Zdobíme svět“.

Módní přehlídka je každoročně mimořádnou událostí a především příležitostí spatřit nejnovější trendy v bižuterní výrobě, která v našem regionu patří k těm nejlepším. Bižuterní firmy sdružené ve Svazu výrobců skla a bižuterie, ve spolupráci s regionálními módními návrháři, opět představí své fascinující a rozmanité oděvní kreace sladěné s originální bižuterií či šperkem. Premiéra se koná ve čtvrtek 15. 1. 2015, od 17 hod a 20 hodin v jabloneckém Eurocentru. Modely vytvořili designéři tří škol, 13 oděvních a 17 bižuterních firem.

Velké dík patří všem zúčastněným oděvním a bižuterním firmám, které za úzké spolupráce každoročně vytváří úchvatné modely. Ty budou po slavnostní premiéře prezentovány na různých prezentačních akcích v České republice a zahraničí,“ říká předseda pořádajícího Svazu výrobců skla a bižuterie Pavel Kopáček.

Pro šestý ročník přehlídky bylo vyhlášeno téma „Zdobíme svět“. Každá firma proto předvede tři kreativní modely ve stylu jednoho z vybraných světových módních center - Moskva – New York – Paříž.

Stejně jako každý rok chceme návštěvníkům zpestřit módní přehlídku, nicméně na odhalení připraveného překvapení pod názvem „Top Secret“, od známého designéra Petra Kaloudy, si musí diváci počkat až do zahájení premiéry,“ dodává a zároveň zve širokou veřejnost Pavel Kopáček.

Svaz výrobců skla a bižuterie vedle módní přehlídky organizuje mimo jiné výstavu Křehká krása a podporuje velké bižuterní centrum Palace Plus. Pomáhá tím podtrhnout tradici jabloneckého bižuterního průmyslu a jeho bohatou současnost.

O vstupenky na módní přehlídku bývá každoročně velký zájem. V předprodeji jsou již nyní a pořídíte je za 150 – 220 korun v pokladně jabloneckého Eurocentra.

Štítky krása, bižuterie, módní přehlídka, sklo, Jablonec, Pavel Kopáček, Česko, Paříž, Moskva, New York

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Blíží se velká módní show. Oslní vás krása bižuterie  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.