Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Byl oblíbenec všech, vzpomínají žáci na utonulého učitele

Energický a pohotový, tak popisují žáci Základní školy Ještědská svého učitele, který tento týden tragicky zahynul na liberecké přehradě. Příčinu jeho smrti bude muset určit až nařízená soudní pitva. To, že by na událost mohl mít vliv alkohol, nechce nikdo z žáků slyšet.

„Nevěřím, že by pil. Nevěřím ani tomu, že by někdo měl na jeho smrti podíl. Neměl totiž problémy s lidmi,“ popsala Drbně bývalá žákyně Barbora Vondrášková. Podle ní se okamžitě po tragické události začalo spekulovat o tom, že šedesátiletý učitel mohl být pod vlivem alkoholu.

„Pan učitel byl velkým znalcem hudby. Někdy mě až překvapoval, co všechno věděl,“ řekla studentka a dodala, že patřil mezi nejoblíbenější učitele na škole.

Na bezvládné mužské tělo v liberecké přehradě v úterý dopoledne upozornila náhodná kolemjdoucí. Ani rychlý zásah záchranářů nedokázal muži vrátit život. Policistům se brzy podařilo zjistit, že jde o šedesátiletého Liberečana.

"Na místě pracoval policejní výjezd, který vše zadokumentoval a provedl ohledání okolí přehrady. Na břehu nebyly nalezeny žádné svršky či doklady. Kriminalisté proto prováděli intenzívní šetření ke zjištění totožnosti muže," potvrdila policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Štítky liberec, utopenec, přehrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Byl oblíbenec všech, vzpomínají žáci na utonulého učitele  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.