Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Červená na semaforech u kláštera svítila skoro půl hodiny

Porucha semaforů na křižovatce pod klášterem v Liberci pocuchala brzy ráno nervy nejednoho řidiče i cestujícího. Trvala totiž 26 minut! V 6.20 na všech semaforech naskočila červená, dokonce i chodcům. Až v 6:46 se podařilo dát vše do normálu.

 

„Stál jsem tam celou dobu a sledoval, co se bude dít,“ popsal Drbně jeden z řidičů autobusu svůj ranní nevšední zážitek. „No a za tu dobu projelo tolik lidí na červenou, že to snad ani není možný.“ Samotný řidič se po chvíli také dočkal rýpnutí od cestující. „Říkala mi, ať to projedu, ale to přece nejde,“ dodal řidič, který nakonec cestující pustil z autobusu. „Zůstal se mnou jen jeden kluk, asi nikam nespěchal.“

Veřejné osvětlení i světelné křižovatky ve městě má na starosti dočasně firma Elmos. Drbna se snažila získat vyjádření firmy, ale nepodařilo se.

Poznámka malého Ptici

Představa, že na červené stojím 26 minut, je šílená. Vidím se, jak po pěti minutách ničím baseballovou pálkou auto, klidně i vlastní. Na červenou bych to asi nedal, jenže jak z toho ven? Otáčet se před světelnou křižovatkou taky nemůžu, je to prostě past. Takže, buď porušit předpisy, nebo půl hodiny relaxovat v autě s pocitem, že jsem před deseti, ne, teď už patnácti minutama měl sedět v práci. A člověk, který má poruchu odstranit, zatím mešká doma v pantoflích. To je ale situace.

Autoři

Štítky semafor, elmos, porucha, Liberec, klášter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Červená na semaforech u kláštera svítila skoro půl hodiny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.