Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Cestující polil celý vagon kyselinou. Vylila se mu v tašce

Další kuriózní zásah mají za sebou hasiči z Liberce a Hrádku nad Nisou. Ve čtvrtek odpoledne je přivolali zaměstnanci Českých drah ke kyselině vylité ve vlaku. Ta se, a teď dávejte pozor, vylila jednomu z cestujících z tašky. Během krátké chvíle stačila znečistit uličku ve vagonu, peron a propálit jednu sedačku.

„Po příjezdu do železniční stanice Hrádek nad Nisou byla na místo povolána policie, která si na místo vyžádala hasičské jednotky. Mezi tím došlo i ke kontaminaci části nástupiště,“ shrnul mluvčí hrádeckých dobrovolníků Jaromír Mottl.

Hasiči po příjezdu na místo ohraničili kontaminované části nástupiště a pomocí detekčního přístroje libereckých profesionálů zjistili, že se jedná o kyselinu sírovou. Ta byla v tomto prostoru omyta vodou a nástupiště předáno výpravčí železniční stanice. Drážní hasiči mezi tím jeli zdekonaminovat znečištěný vlak. Po několika hodinách se všechny jednotky vrátily zpět na své základny.

Štítky kyselina, Hrádek nad Nisou, České dráhy, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cestující polil celý vagon kyselinou. Vylila se mu v tašce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.