Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Drbna pátrá po majiteli zatoulaného kocoura

Liberečáci, nebydlíte na Kunratické a neztratil se vám kocour? Na naši redakci se obrátila čtenářka Markéta, která má od dnešního dne neplánovaného spolubydlícího. Rezavý, zhruba tři kila těžký a nekastrovaný kocour, nejspíš někomu utekl právě na tomto sídlišti. Čtenářka se ho solidárně ujala a nyní čeká na skutečného majitele.

„Dostal najíst, stihl mě při odchytu slušně podrápat, ale teď už je mazel a s klidem se pohybuje po pokoji, včetně ladného skoku na okenní parapet,“ popsala.

Podle její slov nemůže zůstat v jejím azylu dlouho. „Nemůžu si ho k mým kocourům nechat, ale ráno s ním dojedu na veterinu, zjistit, jestli ho neznají nebo nemá třeba čip. Do neděle si ho můžu nechat, pak budu nucena odvézt ho do útulku,“ uzavřela.

Znáte jeho majitele? Pokud ano, kontaktujte prosím naší redakci pomocí mailu redakce@libereckadrbna.cz nebo soukromou zprávou na facebooku.

Štítky Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drbna pátrá po majiteli zatoulaného kocoura  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.