Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Frýdlant uspěl. Lidl nechá postavit nové hřiště za 1,5 milionu

Frýdlanťáci se můžou těšit na nové dětské hřiště poblíž obchodu Lidl. Po napínavém boji se téměř osmitisícovému městu podařilo zvítězit v jedné z kategorií soutěže Rákosníčkova hřiště, což znamená jediné. Ve Frýdlantě brzy vyroste hřiště v hodnotě 1,5 milionu korun, které kompletně zaplatí společnost Lidl.

"Děkuji všem, kteří se podíleli na obrovském úspěchu v hlasování v soutěži firmy LIDL o Rákosníčkovo hřiště! Je úžasné, jak jsme se dokázali spojit. Nejvíc ve finiši soutěže v pátek 28. února. Ze šestého místa nás ohromná solidarita vystřelila na první místo,“ říká na webu města starosta Frýdlantu Dan Ramzer.

Hlasovali jste: V Liberci můžou vyrůst tři dětská hřiště. Stačí poslat hlas

V hlasování získal Frýdlant úctyhodných 3252 hlasů a porazil například Rosice, Hlinsko nebo Staré Město. „Okamžitě po vyhlášení výsledků jsme kontaktovali odpovědného zástupce firmy LIDL a  investiční oddělení městského úřadu začalo pracovat na tom, aby Rákosníčkovo hřiště ve Frýdlantě mohlo být postaveno co nejrychleji,“ uzavřel starosta. Nové hřiště by mělo veřejnosti sloužit nejpozději v září.

Štítky Frýdlant, Lidl, soutěž, Dan Ramzer, Liberec, Rosice, Hlinsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Frýdlant uspěl. Lidl nechá postavit nové hřiště za 1,5 milionu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.