Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Gayman zná finalisty. Na soustředění vyrazí do Bedřichova

V pátek 17. 1. 2014 se v nejstarším gay baru "Piano Bar" v Praze konal casting 13. ročníku charitativní soutěže s výtěžkem pro Jindřichohradecký FOD Klokánek, Gayman. Do finále postoupilo 8 mladých mužů. Ti se utkají o titul Gayman Česko Slovenska 2014 v pražském Rádiopaláci 10. května za účasti mnoha známých osobností.

V castingové porotě zasedli krom stále úřadujícího Gaymana Marka Zlého a prezidenta soutěže Mariana Kajzera také Ex VyVolená Nikol Trojanová (ta bude také s šéfem soutěže celé finále moderovat), Pavlína Zochová, Mirka Sokolová, předseda Jihočeské Lambdy Karel Veselý, umělecký maskér Pavel Pavlovský či aktivista v boji proti AIDS Miroslav Hlavatý. Všichni tito zasednou také v porotě finálové a přidají se tak k Taťáně Makarenko (ředitelka MISS Face), Jakubovi Němečkovi (finalista Muž roku 2013), Ondřeji Liškovi a dalším.

V rámci castingu finalisté uctili památku posledního Československého prezidenta Václava Havla, položením kytice a zapálením svíček u jeho hrobu na pražských Vinohradech.

Finalisty ještě čeká soustředění v Libereckém kraji (Bedřichov) za podpory Libereckých DJ Net a pak již samotné finále, kde se rozhodne o novém nejsympatičtějším gayi Česka a Slovenska.

Hlasování o Gayman Internet 2014 probíhá zde:http://igayman.cz/Finaliste-2014.html.

PR text

Štítky Bedřichov, finále, soutěž, Česko, Slovensko, Praha, Karel Veselý, Pavel Pavlovský, Taťána Makarenko, Václav Havel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gayman zná finalisty. Na soustředění vyrazí do Bedřichova  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.